StruX Entree Assistent Horeca, voeding of voedingsindustrie
Papieren uitgave
Juli 2020 | ISBN 9789037252132
59,25
Docentexemplaar aanvragen
Voor docenten met een onderwijsaccount
Omschrijving
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie bestaat uit:
- Thema 1: Werkruimtes gebruiksklaar maken
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar - Thema 2: Voedsel bewerken, verwerken en bereiden
P7-K1-W2: Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten en P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed - Thema 3: Veilig en hygiënisch werken
P7-K1-W4: Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon - Thema 4: Materialen- en warenkennis
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
Maak samen werk van onderwijs
Boom helpt leerlingen zich te ontwikkelen tot echte vakmensen. Wij zijn er voor de doeners en de makers. Om samen werk te maken van onderwijs verbinden wij docenten, leerlingen en het bedrijfsleven met elkaar. Zo zorgen we ervoor dat jouw leerlingen het beste uit zichzelf halen. Met inspirerend lesmateriaal voor een wereld die continu verandert. Dat maakt ons trots!



