Studerende man
Home Over Boom

Over Boom

Koninklijke Boom uitgevers werd in 1841 opgericht en is uitgegroeid tot een uitgeversconcern dat multimediale activiteiten ontplooit op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en nationale informatievoorziening.

Ruim 300 professionals zijn vanaf diverse locaties in Nederland actief in de culturele, educatieve, wetenschappelijke en vakinformatieve branche, alsmede in nieuwsvoorziening met onder andere boeken en tijdschriften. Bij deze informatievoorziening wordt gebruik gemaakt van uiteenlopende digitale middelen. Al deze activiteiten zijn ondergebracht bij verschillende uitgeverijen, alle onder de paraplu van de holding Koninklijke Boom uitgevers.

 

Koninklijke Boom uitgevers is een puur uitgeversbedrijf met markten gericht op de nationale gespecialiseerde markten, waarbij cultuur, educatie, wetenschap en professie een leidende rol spelen. Koninklijke Boom uitgevers kenmerkt zich voluit door haar onafhankelijkheid; de onderneming wil duidelijk invloed houden op de inhoud van de producten. Het bedrijf kenmerkt zich door hoogstaande kwaliteit en betrouwbaarheid, alsmede betrokkenheid van de onderneming en haar medewerkers bij de samenleving. Deze kenmerken worden zowel binnen als buiten het bedrijf als de belangrijkste kernwaarden beschouwd.

Contact

Hoofdkantoor

Stationsweg 66

7941 HG Meppel

Postbus 1058

7940 KB Meppel

Contact en locaties

Contact